Strategisk rådgiver til Grid branding

Branding
Vi har store ambisjoner og skal styrke vårt rådgiverteam med ny strategisk rådgiver. Sammen med oss skal du videreutvikle byrået og styrke vår posisjon som et ledende strategisk merkevare- og designbyrå.

Søknadsfristen var 9. april 2021.

Om Grid

Grid branding er et merkevare- og designbyrå som arbeider for å skape merkevarer som lykkes. Vi legger vår stolthet i å være blant landets beste på strategi og konsept. Konseptene vi utvikler blir omsatt til distinkte identiteter, engasjerende historiefortellinger og gode brukeropplevelser.

Vi tar ut konsepter på tvers av fysiske og digitale flater. I Grid har vi ingen forretningsområder eller avdelinger. Vi deler alle den samme ambisjonen. Vi har én visjon, og én bunnlinje.

Vi jobber tverrfaglig på tvers av roller og disipliner for å skape de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Vi har tydelige mandater, målbare KPI’er og 100% ansvar.

Det forventes at du er nysgjerrig, viser mot, prøver, feiler og lærer.

Om stillingen

Som strategisk rådgiver hos oss vil du jobbe på tvers av byråets tre leveranseområder: Identitet, reklame, og brukeropplevelse. I prosjekt vil du ha et særlig ansvar for fasene som handler om innsikt og strategi.

Du er også helt sentral i arbeidet med å få strategi og kreativt uttak til å henge godt sammen. Du følger prosjektet til det er ferdig levert til kunde.

Kjente merkenavn

Som rådgiver vil du få ansvar for å bygge, utvikle og forvalte egen kundeportefølje. En portefølje som bidrar til fellesskapet med en sunn og bærekraftig økonomi.

Du vil ha det øverste ansvaret for å være kundens nærmeste strategiske rådgiver og diskusjonspartner om initiativ som skaper sterke merkevarer og god forretning.

Du skal avdekke markedsmuligheter, bidra med innsikt og oversette målsettinger og strategier til verdiskapende tiltak med uttak på tvers av medier og flater.

Vi ser etter deg med minimum 5 års erfaring med merkevareposisjonering / merkevarebygging uavhengig av om det er fra byrå eller en annen bedrift.

Les mer om stillingen og søk HER.

Søknadsfrist 9. april.