Stian Habbestad går fra Cisco til Grid / Mens vi venter på kontor

Hei Stian, velkommen til Grid!

Hvordan har du det på hjemmekontoret? 12. mars innførte regjeringen de strengeste tiltakene Norge har sett i fredstid. Dagen etter ble Grids lokaler i Møllergata tømt, og de fleste satt i hjemmekontor på ubestemt tid.

To uker senere startet Stian i sin nye jobb, uten mulighet til å møte noen av sine nye kollegaer. I dette intervjuet forsøker vi å bli mer kjent med Stian, finne ut hvorfor han valgte Grid, og høre om han faktisk har møtt noen av de han jobber med.

Det er veldig hyggelig å ha deg som en del av Grid-gjengen, men jeg må nesten få lov til å spørre, hva er egentlig en kreativ teknolog? Teknologi som kunstnerisk og kreativt verktøy ja. Spennende.

Du jobbet i Cisco før du kom til Grid. Hva var det som fikk deg til å ville bytte ut IT og Windows med design, merkevarebygging, reklame og Mac?

Du har en annen teknologisk bakgrunn enn oss andre i Grid. Hvordan synes du den teknologiske kompetansen i Grid er? Lever vi i steinalderen, eller klarer du å prate med oss uten å konstant himle med øynene?

Hyggelig å høre at du synes vi er tålelig gode på data. Etter at du begynte har vi (Les Thomas Grotle og Hans Peter) presset deg inn i det ene prosjektet etter det andre. Har du funnet noe hos Grid som du aldri hadde trodd du skulle jobbe med?

Brio-tog og mikrokontroller kombinert hadde vel egentlig ikke jeg trodd var mulig å kombinere heller.

Teknologi og branding

Grid har nettopp byttet navn fra Grid design til Grid branding for å signalisere skiftet fra et byrå med (forhåpentligvis) hyggelig folk som leverer bra design, til et byrå med (igjen forhåpentligvis) hyggelig folk som bygger sterke merkevarer i alle medier og disipliner.

Hva blir din rolle i dette arbeidet, og hva håper du å få til den første tiden din i Grid? Ja, det med å møte kollegaene sine er en drøm vi alle bærer på. Gøy at du har så høye ambisjoner for AR og VR da. Jeg beklager at det siste spørsmålet kanskje er litt krevende, men du er jo en flink fyr, så jeg tenker du tåler det. Går det bra?

Ja, du tåler en støyt du, Stian. Det blir jo mye fagprat når man bytter jobb, men jeg må nesten spørre om noe personlig også, så vi kan bli litt kjent med deg. Hvem er Stian utenfor Google Meets?

Foto og video ja. Kult! Jeg gleder meg til å se flere av de infrarøde bildene dine. Så håper vi du kan hjelpe oss med å heve kvaliteten på våre produksjoner også.

Det har vært veldig hyggelig å prate med deg. Du virker skikkelig alright! Flink vet jeg at du er, men hyggelig for oss at du er litt hyggelig også.

Et siste spørsmål bare, hva er det første du skal gjøre når alt kommer tilbake til normalen? (Hører jeg bryllupsklokker i det fjerne, eller har du noen spennende planer for vårt første møte på kontoret?)

Tusen takk for praten, Stian. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg.

Aktuelt
Grid branding