Riktig designkvalitet er avgjørende

Innsatsen mot røyk og snus trappes ytterligere opp, og all emballasje får «verdens styggeste farge». Sjekk hvordan barna reagerer når de får se det nye pakningsdesignet.

Les mer

Memphisplakatene

I anledning Grid designs 35 års jubileum og omtrent samme tidsavstand til Memphis Gruppens virke (1981-1987) trykker vi opp et begrenset antall av de berømte Mephisplakatene fra 1984.

Les mer

Oslo. The capital of love

Vi kunne tatt med all kjærligheten og i tillegg bygget på det faktum at Norge stadig kåres til et av verdens beste bosteder – vår luft er ren, våre tanker frie, vår fritid full av turer, topper og trim uten tapere.

Les mer

Hva gjør steder kjent?

I forbindelse med presentasjonen av Oslo: State of the City 2017 skriver kollega Øivind Breen at Oslo består av flere merkevarer. Ja, det er sånn det er med steder. Det må være noe der. Eller skje noe der.

Les mer

Oslo: State of the City 2017

Statistikken og analysene i Oslo: State of the City 2017 er både interessante og sanne. Men er de relevante? Er de nyttige? Er de anvendelige?

Les mer

Ny identitet for Oda nettverk

Med 7.074 medlemmer pr april 2017 og et partnerskap med nesten tredve ledende IT-bedrifter, er Oda-Nettverk nordens ledende nettverk for kvinner i IT-bransjen

Les mer

Avantor valgte Grid design i Nydalen

Målet er å styrke identiteten til Torgbygget som et attraktivt og tydelig nærsenter. I konkurranse med flere arkitektmiljøer ble Grid valgt for å løse oppgaven med å …

Les mer

Inspirasjon som forretningsmodell

I år er det 35 år siden starten. I januar 1982 ble Art Aid Design Studio AS stiftet av Reidar Holtskog, Terje Børresen, Sven Skaara og meg selv. Vi var unge, glødene og gira.

Les mer