Brunost og prim

Det er over 100 år siden Synnøve Finden forlot bygda, tok meieriskolen og laget sine første oster.

Bondejenta som ble gründer

Synnøve Larsdotter Finden forlot den veiløse bygda Finden, tok meieriskole i Stavanger, og ble gründer i hovedstaden. Siden den gang har Synnøve vært en utfordrer til Tine, og brunostene er på ingen måte noe unntak.

Synnøve Finden har idag flere ulike varianter, både i bit og skivet; mild brunost, fløtemysost, gudbrandsdalsost, og brunost kanel som er en sesongvariant til jul.

Redesign av skikkelig god brunost

Oppdraget var, med utgangspunkt i dagens visuelle identitet, å revitalisere Gudbrandsdalsosttype og Fløtemysosttype, skivet og bit, samt prim.

Ved å stramme opp navn, farger og grafiske elementer uten å fjerne kjente, kjære signaler, står ostene frem med økt hyllestyrke.

Nasjonalskattene er nå enda lettere å velge, uten at de er frarøvet det trygge og gjenkjennelige uttrykket Synnøves brunost-elskere er vant til å kjøpe.

Velbekomme!