pakningsdesign
pakningsdesign
Identitet
Visuell identitet
Sjømat
Pakningsdesign
Pakningsdesign
Fra havet

God sjømat – helt enkelt

Fiskeprodukter for alle de som vil at det skal være lettere å lage, lettere å like, lettere å velge.

Innsikt

For Coop er sjømat en kategori som er viktig for både butikk og folks helse.

Ettersom salget av fiskeprodukter har gått noe ned de siste årene, er det viktig å rekruttere nye brukere, og da spesielt yngre målgrupper. 

Undersøkelser i målgruppen 18-29 år viser at sjømat velges bort fordi det anses som altfor avansert å lage. Mange yngre syntes også at fiskeprodukter ser kjedelig og uinspirerende ut, og flere sier at de ikke vet hvordan det skal tilberedes.

Løsning

Byråets oppgave kan enkelt oppsummeres som: Design en serie fristende fiskeprodukter som appellerer til «fiske-dummies» – lett å lage, lett å like. 

Visuell identitet

Med det eksisterende navnet «Fra Havet» ble nettopp havet tema i det nye konseptet. Gjennom en distinkt fargepalett inspirert av havet og bruk av bølgeformer skaper vi et lett gjenkjennelig pakningsdesign på tvers av både ferske og fryste varer – Fra havet skal være lett å finne.

Logoen er redesignet med et mer moderne navnetrekk supplert med bølgeformer. Vi har også laget payoff som oppsummerer kundeløftet: God sjømat – helt enkelt! 

Sjømat

Utstrakt bruk av fristende matfoto med moderne måltidsløsninger er inspirerende og treffer de unge.

En markant tips-boble med 1-2-3 oppskrift forsterker budskapet om at dette kan alle få til. Ulike fisketyper har fått differensierende farger – lettere å velge din favoritt.

Reklame

Kommunikasjon utendørs og i butikk er tuftet på samme konsept som pakningsdesignet, enkelt og smakfullt!