Foodbar på lufthavn

Et sted å jobbe, spise med barna, ta en drink, innta et bedre måltid, eller slappe av med kaffe og kake foran peisen.

Bakgrunn

I 2016 vant SSP kontrakten på et nytt serveringssted på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes og vi fikk gleden av å designe en ny Foodbar.

Inspired by the north

Foodbar er en moderne og uformell gastropub. Den er inspirert av den nordnorske kystkulturen, med naturlige og rustikke materialer.

Det er lagt vekt på å skape en hyggelig atmosfære som er tilpasset flere kundegrupper og behov. Her skal man kunne jobbe, spise med barna, nyte godt drikke, innta et bedre måltid, eller bare slappe av med kaffe og kake foran peisen.

Foodbar på lufthavn for Select Servicepartner

Foodbar gir en rikere opplevelse og er skreddersydd for flyplass. Maten er rustikk – gjerne med lokale råvarer. Drikkemenyen er mangfoldig og består av flere nordnorske skatter.

Foodbar har en plassering som gjør den godt synlig etter sikkerhetskontrollen. Kjernen i arealet er bardisken hvor man kan slå seg ned med et glass. Maten bestilles i kassen og hentes i et ”pick-up” punkt hvor det er innsyn til grillkjøkkenet.

Foodbar har fire sitteområder som spenner fra barmiljø, via hyggelig familierestaurant til peiskos i et loungområde. I tilknytning til sitteområdene er det installert ladestasjoner.