Rå juice fra Synnøve

RÅ tar vare på smak, farge, aroma og næringsstoffer like godt som om du hadde presset fersk frukt selv. 

Bakgrunn

I flere år har det vært stadig økende fokus på det naturlige og ekte. Mange er opptatt av å spise sunt og godt. Og flere og flere av oss unner seg fersk juice fra kjøleskapet som en naturlig del av frokosten.

Den unike kaldpressteknologien som brukes i fremstilling av RÅ fra Synnøve treffer trenden midt i blinken.

Rå er helt spesiell ved at den er ukokt. Infografikk forklarer teknologien

Ved å tilby en juice som har mer av de gode næringsstoffene, og mer av den naturlige smaken, er dette juicen mange vil foretrekke.

Mer smak. Mer farge. Mer aroma. Og sunnere

Merkenavn, visuell identitet og pakningsdesign

Navnet er selvfølgelig inspirert av at juicen er ubehandlet – ukokt. Designgrepet er kraftig, enkel typografi og innsyn. Den naturlige, fargesterke fruktjuicen taler for seg.

Kaldpressteknologien tar vare på fruktens farger, friske smak, vitaminer og aroma like godt som om du hadde presset fersk førsteklasses frukt selv. Rå inneholder minst 30% mer C-vitaminer enn varmebehandlet juice.

Ra smakstestI en blindtest utført av Faktum Analyse ble RÅ den klart foretrukne juicen. Blant kvinner var det faktisk hele 56% som foretrakk RÅ!

Rå på smak. Rå til frokost.

 

I Pakningsdesign og trender kan du lese om trendene som preger 2016.