Serveringskonsept med danske smørrebrød på islandsk vis

Jómfrúin, kjent for sitt danske smørrebrød, har lansert et nytt restaurantformat på Keflavik flyplass. Med en kombinasjon av førsteklasses islandske råvarer og tradisjonelle danske retter, har konseptet fått et nytt design som passer de reisendes behov. Menyer, kommunikasjon og interiør er tilpasset for å tilby en autentisk opplevelse med høy komfort.

3D-visualisering av Jomfruin restaurant
Todelt bilde; stemningsbilde mennesker ved baren + utsnitt av bordbrikker og menyer
Todelt bilde; Plantegning og 3D-visualisering av restaurant
Bilde fra restaurant Jómfrúin på flyplassen. Klassisk restaurantinteriør med bar og barkrakker, bord med duker og behagelig lys i taket.
Todelt bilde; Visualiseringer av take-away boks og take away kopper. Grønt og marmor som i Jomfruins identitet.
Grafisk illustrasjon; Jómfrúins logo med krone i gull