5 nye medarbeidere, vekst og satsningsområder

Jeg er svært fornøyd med at Grid er en attraktiv arbeidsplass som tiltrekker seg så dyktige mennesker.

Vekst

Gjennom 2016 vokste vi med femten nye kunder og omsetningen økte med fem prosent til 39 millioner. Det gjør Grid til et av Norges største rendyrkede designmiljøer med kunder som Bane Nor, Ruter, Widerøe, Synnøve Finden, Q-Meieriene, Orkla, Select Service Partner og Coop.

Fler satsningsområder

Nå ser vi fram mot ytterligere vekst på flere satsingsområder. For å forsterke byråets utvikling innen digital design, transportdesign, pakningsdesign og omgivelsesdesign ,eller branded environment, har Grid nylig ansatt prosjektleder Kirsten Bryn, rådgiverne Øivind Breen og Thomas Grotle samt designerne Linda Li Bergh og Marius Vabo.

Dyktige mennesker

Vår jobb er å utvikle strategier og identiteter for noen av Norges ledende merkevarer og som byrå blir vi ikke bedre enn de menneskene som til enhver tid jobber her, jeg er svært fornøyd med at Grid er en attraktiv arbeidsplass og fortsetter å trekke til seg så dyktige mennesker.

Linda Li Bergh kommer fra Tangram design der hovedfokus var pakningsdesign innen FMCG-sektoren, men har de siste 15 år som grafisk designer jobbet med et bredt spekter av kunder, også innen kultursektoren og offentlig sektor. Linda har en Bachelor i visuell kommunikasjon fra Statens Kunst og Håndverksskole i Oslo samt et år på School of Visual Arts i New York.

Marius Vabo Andreassen har et digitalt fokus og har sist vært co-founder og grafisk designer i No Isolation, en medtech robotics start-up. Marius er utdannet innen grafisk design og art direction ved fra Nuova Accademia di Belle Arti i Milano og Norges kreative fagskole i Kristiansand.

Kirsten Bryn kommer fra Tangram design, hvor hun har vært prosjektleder i 11 år og jobbet med kunder som UMB, Universitetet for miljø- og biovitenskap (nå NMBU), Arbeidstilsynet, DOGA, Redningsselskapet og Politiets sikkerhetstjeneste. Kirsten har en Bachelor i Communications and Media Studies fra IFM og er Grow Design Management sertifisert.

Thomas Grotle kommer fra stillingen som markeds- og innovasjonsdirektør hos Peppes Pizza og har ni års erfaring fra TINE, bl.a. som kategoridirektør og markedssjef. Thomas er ansatt som strategisk rådgiver med spesielt fokus på videreutvikling av området Product Branding i Grid. Thomas er utdannet cand polit. med hovedfag sosiologi fra Universitetet i Bergen. Thomas har også en Executive MBA i strategisk ledelse fra NHH.

Øivind Breen kommer fra stillingen som daglig leder av Dark arkitekter og har tidligere også ledet Hille Melbye arkitekter. Øivind har over flere års erfaring som rådgiver innen organisatorisk energi og kommunikasjon for ledere – dessuten har Øivind mer enn tjue år bak seg i reklamebransjen, som kreativ direktør, strategisk rådgiver og adm direktør. Hans hovedfokus i Grid er å videreutvikle området branded environments. Øivind har utdannelse fra Sjøkrigsskolen, Universitetet i Oslo og er siviløkonom fra BI.

På bilde fra venstre: Kirsten Bryn, Marius Vabo Andreassen, Linda Li Bergh, Henning Gustavsen, Thomas Grotle, Øivind Breen.

Aktuelt
Grid branding