Grid styrker rådgiverteamet!

Teknologi, design, retail, jomfruer og andre helter

Victor Sánchez Barrera er ny strategisk rådgiver i Grid. Han kommer direkte fra stillingen som daglig leder og rådgiver i digitalbyrået Skalar, som han har vært med og bygge opp de siste 6 årene.

Et godt strategisk hode, i kombinasjon med blant annet rådgivererfaring fra byrå, produktutvikling og merkebygging i HÅG, og operasjonell ledererfaring fra retail i Akers Mic og Virgin Retail UK, gjør Victor til en svært god match i Grid hvor vi tar tak i problemstillinger helhetlig og sømløst på tvers av bransjer og fagområder.

Med sin genuine interesse for teknolog, brukerorientering og designtenkning (som plattform for verdiskaping og forretningsutvikling), besitter han verdifull erfaring og innsikt som vil komme kundene våre til gode. Victor er tildelt ansvar for vårt forretningsområde: Tjenestedesign og Branding.

Victor ser fortsatt på sin tidligere sjef i Virgin, Richard Branson og på Steve Jobs som sine branding helter og siterer gjerne sitt favoritt tech-firma, Google sine filosofier og mantra – Fokuser på brukeren, så ordner resten seg selv. Og – Bra er rett og slett ikke godt nok.

Spansk temperament

Victor er oppvokst i Sevilla, Spania og er glødende engasjert i alt han foretar seg. Mannen får utløp for sin solide dose energi på flere fronter.

Han er lidenskapelig opptatt av musikk, er HIFI nerd og frontfigur og vokalist i bandet Andalusian Conspiracy. Sevilla er byen i hans hjerte og dit reiser han så ofte han bare kan.

Maybe it goes without saying… men som etnisk spanjol elsker han naturligvis god mat og drikke, og jenter (har tre døtre og en samboer)!

Velkommen til oss, Victor!

Aktuelt
Grid branding