Design siden 1982

Grid design er et norsk design- og merkevarebyrå etablert i 1982. Byråets flerfaglighet og bredde har bidratt til at vi er godt etablert som ledende designmiljø.

Byrået består av et flerfaglig team som støtter hverandre i alle prosjekter og som leverer strategisk rådgivning, navneprosesser, visuelle identiteter, pakningsdesign, produkt- og omgivelsesdesign, web- og tjenestedesign.

Målet er alltid robuste løsninger som vitaliserer merkevaren, forsterker egenart og konkurransekraft, og skaper resultater.

Fra størst til minst

Vi er stolte over å kunne hjelpe noen av Norges største virksomheter i de fleste bransjer og kategorier. Og også noen av de minste, med sine ofte annerledes og spesielle utfordringer som gründere og oppstartsbedrifter.

Spesialiteter

Strategisk rådgivning, prosesskompetanse og fasilitering av arbeidsøkter. Merkestrategi, navn og visuell identitet, retail-, interiør-, miljø-, web-, paknings– og transportdesign.

Design research

Design research handler om å forstå mennesker og merkevarer som viktigste kilde til innsikt og inspirasjon. På Facebook-siden Grid research vil vi teste hvilken type undersøkelser og eksperimenter som vil bidra til at vi effektivt kan gjøre en enda bedre jobb for våre kunder.

Både rekruttering og testing av design research på Facebook blir en spennende øvelse. Følg Grid research.

Eget satsingsområde i samarbeid med ingeniører og arkitekter

Rejlers NorgeMMW arkitekter og Grid design samarbeider om fremtidens knutepunkt- og byutvikling. Du finner noen av våre prosjekter på knutepunktutvikling.

 

Bilder i toppen: Fra arkivet har vi hentet  Statoil  og Solo fra 1984, og Høyre fra 1987. Arbeider som tidlig bidro til solid etablering av byrået. Her kan du lese litt om Statoils logo.