Feir hverdagen med Villa!

Den originale festbrusen Villa har eksistert siden 1964, og har fulgt oss gjennom mang en feiring. Villa har en helt egen, sprudlende fruktsmak og finnes både med og uten sukker. Nå har tiden kommet for å revitalisere dette ikoniske norske designet.

Hverdagsluksus

Villa har alltid vært en naturlig del av selskaper og fester. Å åpne en flaske Villa er ikke som å åpne en hvilken som helst brus. Villa byr på en liten smak av luksus, selv om det bare er tirsdag, og passer derfor perfekt når man vil unne seg noe som er litt ekstra godt.

Til venstre: Villa Farris i Larvik. Fotograf Jacob Emanuel Ludwigsen | Larvik Museums fotosamling. Til høyre: En tidlig etikett til den originale festbrusen Villa Farris.

Villa Farris

Den hvite villaen har preget etiketten på Villa siden starten. Den er der fordi Villa er oppkalt etter Villa Farris i Larvik. Huset var i flere år bolig for direktørene i Farris-selskapet.

I 1930 ble huset pusset opp og gjenoppsto som en sagnomsust danserestaurant og selskapslokale, som har vært hjem for mang en festlig anledning.

Nå som tiden hadde kommet for å relansere Villa og Villa uten sukker med nytt design, var det selvskrevet at Villa Farris ble bevart på etiketten.

Den legendariske brusen med sprudlende fruktsmak har nå nytt design som puster liv i følelsen av å være noe helt spesielt. Det er derfor vi oppfordrer til å feire hverdagen med Villa – originalen siden 1964.

Aktuelt
Grid branding