Etter fire år som arkitektleder begynner Øivind Breen hos Grid

Vi styrker Grid design med helt spesiell kompetanse ved å ansette Øivind Breen for å videreutvikle området branded environments.

Fra tekst til arkitektur

Vi har rekruttert Øivind for å videreutvikle byrået innen området branded environments, der eiendomsutvikling, merkevarebygging, arkitektur og opplevelsesdesign møtes.

Øivind Breen har bak seg et par tiår som tekstforfatter, kreativ leder og administrerende direktør i byråer som Jenssen&Borkenhagen, BBDO og Grey, dessuten var han medgründer av nettverksbyrået Electricbrandy.

De siste fire årene har han vært daglig leder av to ulike arkitektmiljøer, sist av Dark arkitekter som er kontoret bak prosjekter som Barcode og den nye skatehallen i Oslo, og før det Hille Melbye som blant annet tegner den ny ishallen på Jordal.

Perfekt styring

Det er helt naturlig for oss å satse sammen med Øivind når vi nå går for fullt inn i området branded environments.

Bakgrunnen til Øivind er perfekt for å utvikle branded environments med tanke på hans bakgrunn som strateg, kreatør og leder i arbeid med nasjonale og internasjonale merkevarer.

Branded environments handler om å styre opplevelsen av et rom, enten det er retail, service, kontorer, bygninger, byrom eller for eksempel boligområder. – Det handler om å ta regi på det man vil skape og ikke overlate det til noen som ikke forstår den biten av verdiskapingen, sier Øivind.

Aktuelt
Grid branding