Flere energiske pakningsdesignere i Grid

Marianne er glødende opptatt av det hun driver med og har jobbet med størrelser som Tine, Gilde, Toro, Nidar, Prior, Stabburet, Diplom-is, Synnøve Finden…

Product Branding +

Marianne Salomonsen er vårt nyeste og sprudlende tilskudd. Hun har flere års fartstid som pakningsdesigner, nå sist fra velrenommerte Design House, og har jobbet med kjente FMCG-kunder som Tine, Gilde, Toro, Nidar, Prior, Stabburet, Møllerens, Mills, Diplom-is, Scandza, Arcus m.fl.

I tillegg til å være et solid pluss til vårt fagområde Product Branding, vil Marianne også være en ressurs innen Corporate Branding og Branded Environments. Hun har tidligere også jobbet for Brandlab og Dinamo Design, og er utdannet ved Westerdals.

Helt typografisk

Marianne er svært dreven på originaler og retusjering, har god formsans, er kreativ og nysgjerrig og brenner for typografi.

Og med typisk Mariannelunt pågangsmot har bloggen ukens ord 150 illustrerte ord der hun viser leken og eksperimentell håndtering av ord og bokstaver. Du kan også se mer av Mariannes arbeid på hennes nettside Mikrostudio.

Fluffy

Vi synes også det er stas med en ordentlig dialekt til på huset – klingende nordnorsk.

Velkommen Marianne!

Aktuelt
Grid branding