Grid styrker retail med allsidig senior designer

Ellen har jobbet med etablerte retailere som Fargerike, Synsam og ARG som driver Duty-Free butikker i Skandinavia. Hun har også betydelig erfaring med både corporate- og pakningsdesign.

Retail

Ellen Katrine Kristensen er ny grafisk designer hos Grid med flere års erfaring fra blant andre Reactor Retail AS og Sukker Design AS (nå ReOslo). Hun vil styrke vårt forretningsområde Retail Branding og kan blant annet skilte med gull i Retailprisen 2013 for arbeidet med ny visuell profil for Interfoto.

Ellen har jobbet med etablerte retailere som Fargerike, Synsam og ARG som driver Duty-Free butikker på flyplasser i Skandinavia.

Allsidig og uredd

Ellen Katrine har også erfaring med Corporate design og pakningsdesign fra sin tid i Sukker, arbeid som også ble tildelt to bronse i Retailprisen. Ellen vil ergo være en viktig bidragsyter i alle Grids forretningsområder.

Helt på kanten. Fra Segla på Senja

Ved siden av å jobbe som designer (samt dyrking av fotointeresse), har toppdamen funnet tid og pågangsmot til å gjennomføre en Executive Master of ManagementBI som avsluttes nå til sommeren.

Selfie med Harold Burson hos Burson-Marsteller på Park Avenue (jan 2015)

Digital kommunikasjonsledelse, Strategisk ledelse og Påvirkning og makt i lederrollen, er noen av modulene som er tatt.

Kraftig smitteeffekt

Og når du hører trillende latter på klingende Sognemål neste gang du er innom i Sandakerveien 24C, er det Ellens smittende perlehumør som er i ferd med å få gjennomslagskraft.

Velkommen Ellen!

Aktuelt
Grid branding