Grid styrker satsningen på retaildesign

Jan Kristian Stavset har mer enn 15 års erfaring i bransjen og har jobbet med retaildesign for kjente brands som Norrøna, Devold og Outlet one.

Møbler, interiør, butikker, kjeder, showrom…

Utdannelsen innen møbeldesign og interiørarkitektur fra Kunsthøgskolen i Oslo gir ham en håndverksmessig holdning til faget.

Gjennom tidligere erfaringer som produktdesigner og utvikler for Peter Opsvik og Stokke Fabrikker har han opparbeidet spesialkompetanse innen produksjon, tekniske- og konstruksjonsmessige utfordringer.

Siden 2003 har Kristian drevet Stavset Design og har vært involvert i en mengde offentlige og private prosjekter: Innredning og konseptutvikling av butikker, kjeder og showrom. Design og utvikling av tekniske løsninger på innredningselementer. Planløsning og optimalisering av gangsoner i butikker og kjøpesenter. Ved siden av det har han også flere møbler i produksjon.

Kristian vil styrke vårt retailteam, men også være en ressurs på mange felt innen fagområdet, med den nynorske betegnelsen, branded environment.

Og hvis du møter ham ikke la deg forlede av mannens svært lune fremtoningen. Her finnes det krutt, og grepet er fast. Selv på frihånd.

I presentasjonen finner du et utvalg arbeid fra Stavset Design: Stavset Design til Grid from GRID Design AS

Grid branding