Ny visuell identitet for Oda nettverk

I vinter valgte Oda å gå til Grid for å utvikle en ny visuell identitet.

Oda på fritid

Med 7.074 medlemmer pr april 2017 og et partnerskap med nesten tredve ledende IT-bedrifter, er Oda-Nettverk nordens ledende nettverk for kvinner i IT-bransjen.

Nettverket drives på fritiden og ble startet i 2005 av en gruppe kvinner fra forskjellige selskaper i IT-bransjen.

Lead change

Det er en fantastisk og utfordrende oppgave å utvikle identitetsbæreren og signaturen til en organisasjon med så stort eierskap til ideen de representerer som Oda. For det er ikke en hvilken som helst bedrift, men en frivillig organisasjon med lidenskap for sin visjon «empower women in technology to lead the change».

Det stiller store krav til oss og våre kreative ambisjoner og vi ville bygge på at Oda sin visjon er offensiv og full av energi, logoen må kunne gjenspeile dette.

The stroke

Løsningen vi valgte i nært samarbeid med Oda sin ledelse og styre tar tak i det personlig, energiske og dynamiske ved hele ideen bak Oda.

«The stroke», som vi kalte designretningen gir en følelse av spontanitet, bevegelse og endring samtidig som den har tyngde og tydelighet. Dessuten fungerer den godt i alle kanaler, i 3D, animert og sammen med de ulike taglines Oda ønsker å bruke.

21. april, under arrangementet Inspirasjonsdagen 2017, ble ny identitet presentert for et fullsatt Oslo Konserthus og skal vi tro det vi hørte fra Oda sin markedsansvarlige Gøril Rønning var det til stormende jubel.

Herlig.

Aktuelt
Grid branding