Skikkelig senior designer ordentlig på plass

Ingvild har jobbet hos oss som freelance siden i fjor sommer, og er nå endelig en fast del av teamet.

Solid erfaring

Ingvild Thirouin har mastergrad i visuell kommunikasjon og kompetanse i flere designdisipliner. Alt fra store visuelle identitetsprofiler til mindre pakningsprosjekter, og transportdesign er en del av erfaringsbasen. Ingvild er også vant med kundekontakt og prosjektledelse gjennom tidligere prosjekter hos byråer som Metro Branding i Sandefjord og Ludens Reklamebyrå i Oslo.

Frankofil fjellgeit

Ingvild er uttalt frankofil og har både studert og jobbet som designer i Paris. At hun derfor er opptatt av kultur, musikk, dans, mat og mennesker kommer ikke som noen stor overraskelse.

Men er det noe Ingvild alltid lengter tilbake til så er det fjellet, sommer som vinter. Og aller helst med brett eller ski på beina!

Viser sin kjærlighet til byen gjennom Transforming Oslo

Høsten 2014 startet Ingvild et eget fotoprosjekt som dokumenterer den store endringen Oslo gjennomgår, være seg arkitektur, kunst eller rett og slett en ny benk i Møllergata. I 100 dager på rad la hun ut et nytt bilde på Instagram.

Et utvalg av bildene er publisert på visitoslo.com og du kan se de her under overskriften Instagrams by @transforming_oslo.

God dose energi

Ingvild er konseptuelt sterk, nøyaktig og effektiv, sprudlende kollegial, ofte å se på sykkel, og alltid positiv med et varmende og oppmerksomt smil og klukkende latter.

Vi merker godt den positive energien Ingvild tar med seg på jobb, og er selvsagt strålende fornøyd med å ha fått henne med på laget.

Bienvenue Ingvild!

Aktuelt
Grid branding