Lean feiring

Veltrimmet ettåring feirer dagen med Champagne, blå ballonger, plateprater, fagprat, stolt vertskap og glade gjester.

Mange kom x 2

18. august markerte Lean frisør dagen med å invitere kunder og samarbeidspartnere til Leans salong i Barcode. Det var veldig stas.

14.30 Velkommen 15.00 Presentasjon av Lean forretningsmodell og konsept 16.00 Mingling og Tapas 17.00 Velkommen til nye gjester, presentasjon, mingling og Tapas.

Karen Warset, marked- og produktansvarlig, og Vibeke Giske Røysland, daglig leder i PÅHÅRET kjeden, og utrettelig pådriver av Leankonseptet, tar godt i mot gjestene.

Praten går. Business og fag. Og design. Eneste som ikke sier noe er plateprateren Mike Milano der han står nederst ved inngangen og fyller det smarte Leanlokalet med lune rytmer.

Leanfrisør Wael Handal og dagens herremodell Thomas Østeng. Fler før-og-etter-bilder kan du se på Instagram.

Vibeke Gisle Røysland forteller om forretningsideen og utviklingen av Lean.

Kundesegmentet i Barcode, et forretningsområde med opptil 10 000 ansatte, tilsa en smidig, og fleksibel tjeneste. Alt som ikke skaper merverdi for kundene fjernes. Rendyrking av konsepter krever sitt og Vibeke legger ikke skjul på at diskusjonene til tider er mange og lange. Ambisjonene er høye.

Lean Frisør er nå et smart og skreddersydd konsept for mennesker i et travelt forretningsmiljø der «tid er penger», eller for de som ganske enkelt ønsker et mer effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk. Men som Vibeke sier – forbedringsarbeid er en never ending story.

Fra venstre avdelingsleder Karoline Victoria Nielsen og Leanfrisørene Anine Fossum og Heidi Tharaldsen, og Maj Hovde Krogdahl .

Med stort engasjement forteller Maj Hovde Krogdahl, daglig leder i driftsselskapet som eier Lean frisør AS, om daglig drift, produkter og tjenester.

Å jobbe ut i fra Lean prinsippene vil enkelt sagt medføre, gjennom involvering og samspill med medarbeidere – og kunder, et systematisk forbedringsarbeid med kundens behov i fokus.

Lean frisør fra inngangen i Dronning Eufemiasgate 10.

Grid har bidratt med merkestrategi, navn, visuell identitet, konseptutvikling, design av web og app programmert av Codewise, og interiør i samarbeid med 4ROM interiørdesign. Og ikke minst i godt samarbeid med Vibeke og Maj fra På håret som er en svært godt etablert frisørkjede med 19. salonger.

Vibeke, og Henning og Line fra Grid, ved inngangen fra atrium.

Vi gratulerer Lean med godt gjennomført førsteår, ønsker lykke til videre, takker tusen ganger for samarbeidet, og håper på å bli invitert tilbake på 5-årsdagen. Det blir spennende.

Du kan lese mer om Lean konsept og design her, booke time på leanfrisor.no eller med app som du laster ned her. Og du kan selvfølgelig følge Lean på Facebook og Instagram.

Lean (egentlig: Lean manufacturing / norsk: Veltrimmet produksjon) betegner en produksjonsmetodikk for fremstilling av varer og tjenester. Begrepet er hentet fra ledelsesteori og kom i bruk på 1990-tallet. Metodikken fokuserer på å eliminere såkalt sløsing (waste) og ser på kundens opplevelse av produktets/tjenestens verdi fremfor kostnadselementer. Det underliggende målet er å forbedre den bedriftsøkonomiske lønnsomheten. Sentralt i denne tenkningen er det å skape merverdi med mindre innsats av ressurser.